סלמון צלוי שלם עם זיגוג חמאה כתומה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פלפל, יין, תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם כתום חמוציות עם זיגוג חמאה כתומה, סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום, ו סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסחוט מיץ מ הנותרים 2 תפוזים לסיר קטן; מחבת מקום מעל חום בינוני גבוה, ולהביא מיץ לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שנמסו; מסירים מחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מברשת סלמון עם תערובת מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
מניחים מחבת צלייה בתנור, וסלמון צלוי, מתבלים כל 10 דקות בתערובת מיץ תפוזים, עד שהעור פריך וזהוב כהה ובשר ורוד ומוצק למגע, בערך 1 שעה. אם הראש או הזנב של דגים להיות כהה מדי, בעדינות לקפל רדיד אלומיניום עליהם.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הסר מחבת מהתנור; יוצקים יין למחבת כדי לעזור לשחרר סלמון. באמצעות cheesecloth כדי לעזור להרים דגים, בזהירות להעביר מגש הגשה. בעדינות להסיר cheesecloth מתחת לדגים, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.