סלמון צרוב במחבת עם דובדבן Tomatoâ€"רוטב ג' ינג'ר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 365 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם tbs. חמאה, מלח ופלפל כשרים, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סלמון צרוב במחבת עם רוטב ג'ינג'ר-ליים ובוטנים, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את כוסברה, ג ' ינג ' ר הקרקע, קאיין ומערבבים עם 1 Tbs. פלוס 1 כפית. של השמן כדי להפוך את הדבק. לטפי את הדבק משני צידי פילה הסלמון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה סלמון
1/4 כוס חרדל מיובש
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים מחבת כבדה המבוססת על 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן מערבולת מעיל. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, מוסיפים את הפילה ומבשלים עד התחתון הוא השחמה היטב ואת החצי התחתון של הדג הופך אטום, 3 עד 4 דקות. הפעל את הדגים ומבשלים עד השחמה בצד השני ופשוט מבושל דרך, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעים
4
מעבירים למגש חם.
5
יוצקים את כל אבל סרט של שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את השום והטבול עד ריחני, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מוסיפים את העגבניות, מפזרים מלח, ומטוגנים עד מעט מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הסר מהחום, לזרוק את הזנגביל, ושופכים את העגבניות על הדג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ממתק תמנון בריט
9
שים את המחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את המרק; מרתיחים עד מופחתים בחצי שוב. מחוץ לחום, מערבולת בחמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
12
יוצקים את הרוטב על הסלמון והעגבניות, מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.