קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סלמון צרוב במחבת עם דובדבנים ברוטב ג'ינג'ר

סלמון צרוב במחבת עם דובדבנים ברוטב ג'ינג'ר
סלמון צרוב במחבת עם דובדבן Tomatoâ€"רוטב ג' ינג'ר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 365 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם tbs. חמאה, מלח ופלפל כשרים, עגבניות שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סלמון צרוב במחבת עם רוטב ג'ינג'ר-ליים ובוטנים, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את כוסברה, ג ' ינג ' ר הקרקע, קאיין ומערבבים עם 1 Tbs. פלוס 1 כפית. של השמן כדי להפוך את הדבק. לטפי את הדבק משני צידי פילה הסלמון ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה סלמוןפילה סלמון
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים מחבת כבדה המבוססת על 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן מערבולת מעיל. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, מוסיפים את הפילה ומבשלים עד התחתון הוא השחמה היטב ואת החצי התחתון של הדג הופך אטום, 3 עד 4 דקות. הפעל את הדגים ומבשלים עד השחמה בצד השני ופשוט מבושל דרך, עוד 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מעבירים למגש חם.
5
יוצקים את כל אבל סרט של שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את השום והטבול עד ריחני, כ -15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים את העגבניות, מפזרים מלח, ומטוגנים עד מעט מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
הסר מהחום, לזרוק את הזנגביל, ושופכים את העגבניות על הדג.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
שים את המחבת על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את המרק; מרתיחים עד מופחתים בחצי שוב. מחוץ לחום, מערבולת בחמאה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
12
יוצקים את הרוטב על הסלמון והעגבניות, מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
קלוריות
1
420, שומן
2
26, קלוריות שומן
1
230, שומן רווי
2
6, חלבון
3
35, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
330, כולסטרול
6
110, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
8, שומן רב בלתי רווי
2
7, נתרן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.