סלמון צרוב ברוטב שמיר שמנת
סלמון צרוב עם רוטב שמיר שמנת הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 504 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, אבקת שום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב שמיר שמנת, סלמון עם רוטב שמיר שמנת, ו סלמון עם רוטב שמיר שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. פילה העונה משני הצדדים עם מלח pepper.In מחבת, מחממים שמן זית על אש בינונית עד חם (לא חום או עישון).
הוסף את הפילה למחבתאם הפילה שלך הוא על העור, במקום את הפילה בצד העור למעלה, בצד הבשר למטה.צורבים אותם בצד אחד במשך 2-3 דקות עד קרום חום זהוב נוצר על הבשר.מבלי להפוך את הסלמון, להעביר את המחבת לתנור ולתת לו לבשל במשך 7-10 דקות נוספות כדי doneness הרצוי. פילה עבה ייקח יותר זמן.בעוד סלמון הוא בישול, מערבבים מרכיבים רוטב בקערת ערבוב קטנה עד מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
הסר סלמון מהתנור. השתמש כפפת תנור, כי ידית המחבת יהיה חם!
מגישים פילה סלמון מבושל עם רוטב ומעוטר sprig של שמיר טרי.