סלמון צרוב עם אטריות סינגפור
סלמון צרוב עם אטריות סינגפור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 680 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שום חדור שמן זית, שום חדור שמן זית, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון של 97% המנה הזו מעולה. נסו ג'ינג'ר צרוב סלמון מרק מיסו עם Jalapeno-בצל ירוק רליש ואטריות קישואים, אטריות סינגפור, ו אטריות סינגפור (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את אבקת קארי, מלח וסוכר בצלחת רחבה, רדודה לדלות את הסלמון בזה, הופך את החלקים בכל רחבי לשפשף.
מחממים את השמן במחבת כבדה ומבשלים את פילה הסלמון בחום גבוה במשך כ 2-3 דקות בצד, צורבים את הצדדים של הפילה מדי אם הם עבים מאוד.
שים את אטריות האורז לתוך קערה לכסות עם מים רותחים. השאירו אותם להשרות במשך 4 דקות ולאחר מכן לנקז אותם.משרים את השרימפס המיובש ביין, ואז מחממים את השמן בווק ומטגנים את חסת העלה הסינית, תירס תינוק ובצל באביב לכמה דקות.
מוסיף את אבקת קארי וג ' ינג ' ר קצוץ דק לווק, ולאחר מכן את ציר עוף ורוטב סויה.
יוצקים את השרימפס, עם היין שלהם, ואת האטריות מנוקזות, ספוג, משליך ומנער הכל יחד בווק.לבסוף, מערבבים את נבטי השעועית ונותנים זריקה סופית, לפני שהופכים לקערה ומפזרים עם כוסברה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.