קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סלמון צרוב עם זרעי קנבוס, צנון נבט וסלט גרגיר הנחלים

סלמון צרוב עם זרעי קנבוס, צנון נבט וסלט גרגיר הנחלים
סלמון צרוב עם זרעי קנבוס, נבט צנון וסלט גרגיר הנחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. מתכון זה מ doctoroz.com יש 169 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרגיר הנחלים, מיץ תפוזים, נבטים צנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מחבת סלמון צרוב עם סלט לימון אספרגוס, הפחתת יין אדום מחית גרגיר הנחלים, סלמון צרוב במחבת עם יורה אפונה וגזרת נחלים, ו סלט צנון וגרס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. לשטוף וללטף פילה סלמון יבש. לשפשף קלות עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה סלמוןפילה סלמון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים זרעי קנבוס בצלחת רדודה וטובלים פילה סלמון בצד הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
זרעי קנבוסזרעי קנבוס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מחממים מחבת ברזל יצוק ovenproof מעל חום גבוה במשך 3 דקות. צמצם עד בינוני ומקם פילה, תיבול בצד למטה, לתוך המחבת ולאפשר להם לבשל במשך 2 דקות מבלי להזיז אותם. הפוך את הפילה ומניח בתנור במשך 5-7 דקות, עד הסלמון הוא רק מבושל. הזמן עשוי להשתנות בהתאם לעובי הסלמון.בעוד סלמון הוא בתנור, בקערה קטנה להקציף את החרדל, מיץ, חומץ ומלח.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מוסיפים שומר, גרגיר נחלים ונבט וזורקים קלות עד בשילוב.שים כל פילה על צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
נבטיםנבטים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
5
מניחים קומץ של סלט על גבי כל פילה סלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.