סלמון צרוב עם זרעי קנבוס, צנון נבט וסלט גרגיר הנחלים
סלמון צרוב עם זרעי קנבוס, נבט צנון וסלט גרגיר הנחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 2 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. מתכון זה מ doctoroz.com יש 169 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גרגיר הנחלים, מיץ תפוזים, נבטים צנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מחבת סלמון צרוב עם סלט לימון אספרגוס, הפחתת יין אדום מחית גרגיר הנחלים, סלמון צרוב במחבת עם יורה אפונה וגזרת נחלים, ו סלט צנון וגרס.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לשטוף וללטף פילה סלמון יבש. לשפשף קלות עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים זרעי קנבוס בצלחת רדודה וטובלים פילה סלמון בצד הבשר.
מחממים מחבת ברזל יצוק ovenproof מעל חום גבוה במשך 3 דקות. צמצם עד בינוני ומקם פילה, תיבול בצד למטה, לתוך המחבת ולאפשר להם לבשל במשך 2 דקות מבלי להזיז אותם. הפוך את הפילה ומניח בתנור במשך 5-7 דקות, עד הסלמון הוא רק מבושל. הזמן עשוי להשתנות בהתאם לעובי הסלמון.בעוד סלמון הוא בתנור, בקערה קטנה להקציף את החרדל, מיץ, חומץ ומלח.
מוסיפים שומר, גרגיר נחלים ונבט וזורקים קלות עד בשילוב.שים כל פילה על צלחת ארוחת ערב.
מניחים קומץ של סלט על גבי כל פילה סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.