סלמון צרוב עם כוסברה-Pepito Pesto
גשו לסופר וקנו מלח כשר, זרעי כוסברה, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו, סלמון צרוב פאן עם זרעי דלעת-כוסברה פסטו, ו סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפיות שמן צמחי בברזל יצוק גדול או מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים זרעי דלעת ו sauté עד לרחוש פופ, על 2 דקות.
העברת זרעים לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי להתקרר. לנגב את המחבת נקי עם מגבת אבא ומחבת מילואים.דופק את זרעי דלעת, כוסברה, זרעי כוסברה, כמון ושום במעבד מזון עד כמובן, מרקם מגורען הוא acheived. עם ריצת מכונה, מוסיפים בהדרגה את מיץ הסיד, ו - ¼ כוס שמן. אם יש צורך להוסיף כף או שתיים של מים כדי להשיג מרקם puréed עבה. מתבלים במלח, פלפל.לשטוף ולייבש לחלוטין את פילה סלמון.
מחממים את הכפית הנותרת של שמן צמחי בברזל יצוק גדול שמור או מחבת לא מקל להגדיר על חום בינוני. כאשר השמן חם מאוד; להוסיף את הסלמון, צד העור למטה. מבשלים אותו עד שהעור הוא מאוד פריך, חום כהה ומשחרר בקלות מהמחבת. זה צריך לקחת 3 עד 4 דקות. אל תתפתו לבדוק או להזיז את הדגים במחבת במהלך תקופה זו. אתה רק תצליח לעשות את זה מקל על המחבת או יותר גרוע להרוס את העור פריך להפליא שלך.לאחר העור יש crisped להעיף את הדגים, ומבשלים אותו 1 עד 2 דקות נוספות, עד הבשר הוא כמעט (אבל לא ממש) אטום במרכז. אל תתנו לו לבשל כל הדרך. הדג ימשיך לבשל אחרי שהוא עוזב את המחבת. המטרה שלך היא בשר עסיסיים ממרכז נדיר בינוני החוצה לעור crackly פריך.
מניחים את פילה צרוב על צלחות, צד העור למטה. כפית פסטו מעל.
מקשטים עם זרעי פפיטו גלם שנותרו.