קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סלמון קלוי בתנור בלימון-טרגון קרם פרש

סלמון קלוי בתנור בלימון-טרגון קרם פרש
סלמון קלוי בתנור לימון-טרגון קרם Fraîche נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 484 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, עוד, קרם פרש, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש, צדפות עם קרם פרש, לימון וטרגון, ו לביבות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר, ו טרגון קרם Fraîche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חותכים פיסת קלף כדי להתאים בתוך מחבת גדולה אטומה, מחבת סאוט, או צלחת אפייה flameproof. חמאה קלה בצד אחד של הקלף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מערבבים את מיץ לימון, טרגון, ו crme frache בקערה קטנה ולהניח בצד. ממיסים 2 Tbs. של החמאה במחבת או צלחת אפייה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מוסיפים את שאלוט ורמוט ומפחיתים לזיגוג; מסירים מהחום. מתבלים את הפילה במלח ופלפל ומסדרים שכבה אחת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ורמוטורמוט
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את תערובת frache crme על הסלמון, מכסים עם קלף, צד חמאה למטה, ואופים עד הסלמון הוא רק אטום לאורך, 18 עד 20 דקות; לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
להעביר את הסלמון לצלחת ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
שים את המחבת על חום בינוני ולהפחית את הרוטב עד עבה מספיק כדי להקל על הכף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהחום, להקציף את 2 Tbs הנותרים. חמאה, וטעם למלח ופלפל. שים כל פילה סלמון על צלחת ארוחת ערב חמה כפית את הרוטב על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה סלמוןפילה סלמון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מקשטים עם שמיר או עירית. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
10
מגישים את הסלמון עם אפונה באביב או אספרגוס. הצעות למשקה לנסות שרדונה צרפתי פריך או סוביניון בלאן עם מעט או לא אלון, כגון Chablis מ
מרכיבים שתצטרך
שבלישבלי
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ליקר רימונים או מיץ חמוציותליקר רימונים או מיץ חמוציות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
Rolland Lavantureux או Domaine Chavet Menetou-סלון, Loire Sauvignon Blanc ידוע.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
1
קלוריות
1
620, שומן
2
48, קלוריות שומן
1
440, שומן רווי
2
22, חלבון
3
36, שומן חד רווי
4
15, פחמימות
5
610, כולסטרול
6
200, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
4, שומן רב בלתי רווי
2
8, נתרן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.