קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון קלוי עם עשבי תיבול ירוקים

סלמון קלוי עם עשבי תיבול ירוקים
סלמון צלוי עם עשבי תיבול ירוקים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמיר, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 47 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 98%. נסו סלמון קלוי עם הדרים ועשבי תיבול, דג נזיר בגריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים ורוטב פלפל ירוק, ו סלמון צלוי איטי עם רוטב ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את פילה הסלמון בכלי צלייה מזכוכית, קרמיקה או נירוסטה ומתבלים אותו בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
4
מקציפים יחד את שמן הזית ומיץ הלימון ומזלפים את התערובת בצורה אחידה על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
תן לזה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
6
בקערה קטנה מערבבים יחד את הבצל הירוק, השמיר והפטרוזיליה. מפזרים את תערובת העשבים על פילה הסלמון והופכים אותה כך ששני הצדדים מצופים בנדיבות בעשבי התיבול הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים את היין סביב פילה הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
צולים את הסלמון במשך 10 עד 12 דקות, עד שהוא כמעט מבושל במרכז בחלק העבה ביותר. המרכז יהיה יציב עם רק שורה של סלמון לא מבושל במרכז. (אני מציץ על ידי הכנסת קצה סכין קטנה.) מכסים את המנה היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
חותכים את הסלמון לרוחב לחתיכות הגשה ומגישים חם עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.
סנטה אמה שרדונה רזרבה הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופירות תשוקה יחד עם נגיעות של דבש וניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים ורטבים שמנוניים, פירות ים וסרטנים בגריל. אידיאלי גם לבשר לבן וגבינות בוגרות.
Santa Ema Chardonnay Reserva is a bright golden yellow colored wine that comes from the Leyda Valley. A bouquet of ripe tropical fruits emerges, such as bananas and passion fruit along with touches of honey and vanilla. In the mouth, it is a wine of good balance and pleasant acidity.Ideal to go with oily fish and sauces, seafood and grilled crab. Also ideal for white meat and mature cheeses.