קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון קלוי עם ריבס וכרוב אדום

סלמון קלוי עם ריבס וכרוב אדום
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. עם כפית ציון של 95% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון צלוי וריבס, סלמון צלוי עם ריבס ו Chard, ו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט.

הוראות

1
מערבבים זרעי חרדל במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני עד תחילת פופ, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברה לקערה קטנה; מילואים.להביא מיץ תפוזים, סוכר, 1/3 כוס מים, קליפת תפוז לרתיחה במחבת גדולה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; להוסיף זרעי חרדל, זרעי כוסברה, זרעי קימל, זנגביל. מבשלים עד סירופ, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי קימלזרעי קימל
לתיבול בשרלתיבול בשר
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף ריבס; להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי ומבשלים עד ריבס הוא מכרז אבל ללא פגע, 2 דקות. באמצעות כף מחורצת, להעביר ריבס כדי מיקרוגל בטוח קערה; מילואים.להביא סירופ במחבת כדי להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים כרוב, חומץ ויין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, כיסוי חלקי, ומבשלים עד כרוב רך ורוב הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר מהחום.בינתיים, מחממים תנור ל 218°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים סלמון, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מברשת סלמון עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. צלוי עד סלמון הוא רק אטום במרכז, על 11 דקות. Rewarm שמורות ריבס במיקרוגל רק עד חם.מחלקים כרוב חם בין 6 צלחות. לפזר ארוגולה על גבי וסביב כרוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
מניחים פילה סלמון 1 על גבי כרוב. כפית של יוגורט על סלמון, ואז ריבס.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.