סלמון קלוי עם ריבס וכרוב אדום
זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. עם כפית ציון של 95% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סלמון צלוי וריבס, סלמון צלוי עם ריבס ו Chard, ו כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט.
הוראות
מערבבים זרעי חרדל במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני עד תחילת פופ, על 3 דקות.
העברה לקערה קטנה; מילואים.להביא מיץ תפוזים, סוכר, 1/3 כוס מים, קליפת תפוז לרתיחה במחבת גדולה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; להוסיף זרעי חרדל, זרעי כוסברה, זרעי קימל, זנגביל. מבשלים עד סירופ, 10 דקות.
הוסף ריבס; להפחית את החום בינוני נמוך. כיסוי ומבשלים עד ריבס הוא מכרז אבל ללא פגע, 2 דקות. באמצעות כף מחורצת, להעביר ריבס כדי מיקרוגל בטוח קערה; מילואים.להביא סירופ במחבת כדי להרתיח.
מוסיפים כרוב, חומץ ויין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, כיסוי חלקי, ומבשלים עד כרוב רך ורוב הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הסר מהחום.בינתיים, מחממים תנור ל 218°. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים סלמון, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
מברשת סלמון עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל. צלוי עד סלמון הוא רק אטום במרכז, על 11 דקות. Rewarm שמורות ריבס במיקרוגל רק עד חם.מחלקים כרוב חם בין 6 צלחות. לפזר ארוגולה על גבי וסביב כרוב.
מניחים פילה סלמון 1 על גבי כרוב. כפית של יוגורט על סלמון, ואז ריבס.