קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות99
מגזין

סלמון קרש ארז בגריל עם רוטב זעפרן פלפל צהוב

סלמון קרש ארז בגריל עם רוטב זעפרן פלפל צהוב
סלמון קרש ארז בגריל עם רוטב זעפרן פלפל צהוב דורש כ 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פסקטריאן וקטוגני משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם קרשי ארז בגודל 12 על 12 אינץ', חומץ יין אורז, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 82%. מתכונים דומים: סלמון ארז-קרש בגריל, קרש ארז-סלמון בגריל, ו סלמון קרש ארז בגריל.

הוראות

1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מוציאים את הקרשים מהמים ומניחים על הגריל עד שהם חמים. הכינו 4 גיליונות נייר אלומיניום חתוכים לגיליונות בגודל 16 על 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את הקרשים בעזרת מלקחיים והניח 1 קרש במרכז כל פיסת נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
מברישים את הסלמון משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. עוטפים את האלומיניום סביב הסלמון, מחזירים לגריל ומבשלים כ -10 דקות או עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מוציאים כל פילה מהקרש ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את הפלפלים, החומץ, השום, הזעפרן, הדבש והחרדל וערבבו 30 שניות. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן עד שהוא מתחלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
זעפרןזעפרן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברוקס וילמט ואלי פינו נואר. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!