סלמון שום חריף
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. . אם יש לכם פלפל, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: כריכי סלמון BLT עם מאיו שום חריף, סלט סלמון חריף, ו סלמון מתוק ומתובל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו צלחת אפייה בינונית עם רדיד אלומיניום. מעט שמן לסכל.
עם מרגמה ועלי, לטחון יחד את השום, פלפל צ ' ילה, ושמן זית.
מערבבים לתוך להדביק עבה עם חרדל, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מניחים את פילה הסלמון בתבנית אפייה מוכנה, ואת המעיל עם תערובת הדבק.
אופים סלמון 12 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.