סלמון שומשום זנגביל en Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו את בייבי בוק צ'וי, בצל ירוק באלכסון, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון ג'ינג'ר שומשום, סלמון ג'ינג'ר שומשום מתוק, ו סלמון ג'ינג'ר שומשום אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את גרידת התפוזים, זנגביל, רוטב סויה, מיץ תפוזים, חומץ, שמן שומשום ודבש יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
גרידה כתומה
שמן שומשום
רוטב סויה
חומץ
ג ' ינג ' ר
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מקפלים 4 (16 על ידי 12 אינץ') ריבועי נייר קלף ב 1/2 לאורכו.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
4
באופן שווה לחלק את בוק צ ' וי, פלפלים, נבטי שעועית בין 4 מנות קלף. מתבלים את הירקות עם 1 כף מרינדה שומשום-ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועית
פלפל
ירק
בוק צ ' וי.
מרינדה
ג ' ינג ' ר
זרעי שומשום
5
מניחים פילה סלמון על גבי הירקות ועונה עם פלפל שחור וכף נוספת של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
פלפל שחור
ירק
מרינדה
6
מקפלים את המחצית העליונה של הקלף על הדגים, וחופפים קפלים קטנים לאורך הקצה הפתוח לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דגים
7
צחצח כל מנה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
8
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד נייר הקלף מתנפח.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
9
העבר את חבילות הקלף לצלחות. בזהירות לחתוך את המנות פתוחות, הימנעות קיטור חם, ומגישים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.