קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון שומשום זנגביל en Papillote

סלמון שומשום זנגביל en Papillote
סלמון שומשום זנגביל en Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו את בייבי בוק צ'וי, בצל ירוק באלכסון, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון ג'ינג'ר שומשום, סלמון ג'ינג'ר שומשום מתוק, ו סלמון ג'ינג'ר שומשום אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את גרידת התפוזים, זנגביל, רוטב סויה, מיץ תפוזים, חומץ, שמן שומשום ודבש יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקפלים 4 (16 על ידי 12 אינץ') ריבועי נייר קלף ב 1/2 לאורכו.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
4
באופן שווה לחלק את בוק צ ' וי, פלפלים, נבטי שעועית בין 4 מנות קלף. מתבלים את הירקות עם 1 כף מרינדה שומשום-ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
פלפלפלפל
ירקירק
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
מרינדהמרינדה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
זרעי שומשוםזרעי שומשום
5
מניחים פילה סלמון על גבי הירקות ועונה עם פלפל שחור וכף נוספת של המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
פלפל שחורפלפל שחור
ירקירק
מרינדהמרינדה
6
מקפלים את המחצית העליונה של הקלף על הדגים, וחופפים קפלים קטנים לאורך הקצה הפתוח לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
7
צחצח כל מנה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
8
אופים במשך 8 עד 10 דקות, עד נייר הקלף מתנפח.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור
9
העבר את חבילות הקלף לצלחות. בזהירות לחתוך את המנות פתוחות, הימנעות קיטור חם, ומגישים.
10
למנה (כולל בצל ירוק): קלוריות 348; סה "כ שומן 14 גרם; שומן רווי 2 גרם; חלבון 42 גרם; פחמימות סה" כ 16 גרם; סוכר: 10 גרם; סיבים 5 גרם; כולסטרול 94 מיליגרם; נתרן 1338 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
סוכרסוכר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.