סלמון שומשום עם אטריות סובה
סלמון שומשום עם אטריות סובה הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, בצל ירוק, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. עם כפית נסו סלמון מצופה בשומשום על אטריות סובה, אטריות שומשום סובה, ו אטריות שומשום סובה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות soba ומבשלים עד אל דנטה, על 5 דקות.
מסננים את האטריות, להעביר אותם לקערה בינונית ולשמור חם.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את רוטב הסויה, מיץ לימון ו 1 כף של זנגביל. מברשת קלה את פילה סלמון משני הצדדים עם קצת תערובת סויה ג ' ינג ' ר, ולאחר מכן לדלות את זרעי שומשום.
מחממים את שמן הירקות במחבת nonstick גדולה.
מוסיפים את הסלמון למחבת, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שזרעי השומשום הם זהובים והדגים רק מבושלים דרך, כ 5 דקות לכל צד.
מוסיפים את שמן שומשום, בצל ירוק, את הנותרים 1 כף של זנגביל ואת תערובת סויה זנגביל הנותרים אטריות סובה לזרוק לשלב.
מעבירים את אטריות סובה קערות הגשה, למעלה עם פילה סלמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.