סלמי-רולאפים שוויצריים
סלמי-רול-אפים שוויצרי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. והוא יספק כ 42 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לך גליונות בצק עלים, חרדל מלא, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. נסו מקפיא לזניה רול קופצים, רול לזניה ראנץ בייקון עוף, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
לפתוח גיליון מאפה על משטח מקומח; לחץ על קפלים.
שכבה של חצי סלמי על מאפה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בחלק העליון. סלמי למעלה עם 3 פרוסות גבינה שוויצרית.
מברשת קצה העליון בקלילות עם מים. החל בתחתית, להפשיל מאפה, הקשה על הגבול בראש לאטום. חזור עם הנותרים בצק, סלאמי, וגבינה.
חותכים פרוסות בעובי 1/2 אינץ', ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף משומן.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד חום זהוב.
מגישים עם דיז ' ון או חרדל מחיטה מלאה.