תפוחי אדמה בריח רוזמרין עם בצל מקורמל וגרוייר
תפוחי אדמה בריח רוזמרין עם בצל מקורמל וגרוייר נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. אם יש לכם שיני שום, רוזמרין, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגר קינואה קריספי אפי עם צ'יפס בטטה, בצל מקורמל בירה + Gruyere, תפוחי אדמה מסולסלים עם בצל מקורמל וגרוייר, ו מקרוני וגבינה עם בצל מקורמל.
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג, ואופים ב 375 במשך 1 שעה או עד מכרז. תפוחי אדמה מגניבים מעט.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 20 דקות או עד להשחמה. מערבבים ברוזמרין טרי קצוץ ופלפל שחור.
פיצול תפוחי אדמה לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. כפית על תערובת בצל 1/3 כוס לתוך כל תפוח אדמה.
מפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינת Gruyre מגורר. צלייה 3 דקות או עד גבינה הוא השחמה קלות.