סלסה Ranchera
סלסה Ranchera יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך עלי אורגנו, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו סלסה Ranchera, סלסה Ranchera, ו סלסה Ranchera (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מסדרים את העגבניות ואת צ ' ילי על נייר אלומיניום מצופה ציפוי בצד מחבת בצד למעלה. מטגנים עד שעורם מתחיל לחרוך ולצטמק, כ -10 עד 12 דקות או עד שהם רכים.
מעבירים את העגבניות ואת הצ ' ילי לבלנדר, מחית, ומניחים בצד.
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות. מערבבים את האורגנו, כמון ורוטב ווסטרשייר.
מוסיפים את מחית העגבניות ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט והטעמים מעורבבים, 10 דקות. מתבלים במלח.
מגישים עם שבבים וירקות שונים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.