המתכון סלסה אבוקדו תירס יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מתאבן זה יש 148 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבוקדו, תירס, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו סלסה תירס ואבוקדו, סלסה תירס אבוקדו, ו סלסה אבוקדו-תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מיכל גדול על מגבת לחה. מקפלים מגבת נייר לרבעים ומניחים אותו בתוך המיכל. Stand 1 האוזן של תירס על מגבת נייר, באמצעות גזע כמו ידית. באמצעות סכין קילוף, לחתוך כלפי מטה, לתת את הגרעינים ליפול לתוך המיכל. סובב את קלח ולהמשיך עד שכל הגרעינים הוסרו; להשליך את קלח. חזור עם התירס שנותר. זרוק את מגבת הנייר.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מוסיפים את הבצל הירוק, עגבניות, מיץ סיד נמדד, כוסברה, סראנו, ומלח נמדד ומערבבים לשלב.חצי ו pit האבוקדו. באמצעות סכין קילוף, להבקיע את הבשר של חצאי האבוקדו בתבנית crosshatch 1/4 אינץ ' רחב (להיזהר לא לחתוך את העור). באמצעות כף, לגרוף את חתיכות אבוקדו לתוך תערובת התירס בעדינות לקפל לשלב. לטעום ולהוסיף עוד מיץ ליים או מלח לפי הצורך.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.