סלסה ורדה איטלקית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך אנשובי, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלסה איטלקית ורדה, סלסה איטלקית ורדה, ו סלסה איטלקית ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.באמצעות גב כף עץ, מחית להדביק.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא במיץ לימון, ואז שמן זית thinstream עד מעורבב. מערבבים פטרוזיליה,צלפים, אנשובי. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה. לעשות קדימה: יכול bemade 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא טמפרטורת toroom ו rewhisk לפני השימוש.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.