סלסה גואחילו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל Guajillo Salsan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, שום, צ'ילי guajillo, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: סלסה Guajillo ו Tomatillo, חזיר מתובל Guajillo ותפוחי אדמה (Puerco Y Papas Al Guajillo), ו בלאדי מרי Guajillo סלסה.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מניחים 4 כוסות מים, צ ' ילי guajillo, שיני שום ובצל לבן ומביאים לרתיחה. להפחית את החום להתבשל עד צ ' ילי רך ועדין, על 25 דקות.
להעביר את הירקות מבושלים, עגבניות 2 כוסות של הנוזל הרותח לבלנדר גדול ולהניח בצד להתקרר לפני המיזוג. תהליך עד חלקה. מתבלים עם 1 כפית מלח וקמצוץ פלפל שחור. בסיר בינוני, כבד, מחממים את שמן הירקות על חום בינוני. מסננים סלסה guajillo פוריד למחבת.
מוסיפים את עלה המפרץ ומבשלים עד מעובה, כ -10 דקות. טעם לתיבול, הוספת מלח ופלפל נוספים לפי הצורך. שמורת אנצ ' ילדות וחזיר. הערה של קוק: להקל על ההכנה, אתה יכול להשתמש 2 בחנות קנה, עגבניות שלמות משומר, זרע, במקום 1 עגבניות טריות, מבושלות.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. ה-Clos Amador Cava Tendre rosé עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![Clos Amador קאווה Tendre עלה]()
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.