סלסה הדר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סלסן הדרים. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-3 ומחירו 2 מנות.87 דולר למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מלח, צ'ילי, קלמנטינה דבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. נסו סלסה הדר, סלסה הדר, ו סלסה הדר מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
עובדים על קרש חיתוך עם באר מיץ, חותכים וזורקים קצוות מאשכולית, קלמנטינה, תפוז, תפוז דם, לימון וליים. בעזרת סכין קטנה וחדה חותכים קליפות וקרומים חיצוניים מפירות וזורקים. סוחטים כל מיץ מהקרומים למדד של 1 כוס ושומרים.
חותכים פירות לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ואז חותכים פרוסות לקוביות ומשליכים זרעים.
יוצקים מיץ מבאר קרש החיתוך למדד זכוכית; שמור לסוליה עם קרום אגוזים.
בור, קליפה וקוביות אבוקדו. בקערה מערבבים בעדינות קוביות הדרים, אבוקדו, קומקוואט, צ ' ילי, נענע ומלח.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קוביסון פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -29 דולר.
קוביסון פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובאיסון מגיע מאחוזתם בגודל 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים מגניב זה מאפשר ליד תנאים מושלמים שנה אחר שנה לייצר ברמה עולמית שרדונה, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. השליטה בכל היבטי החקלאות בכרם שלהם מעניקה לקובאיסון יתרון בייצור הפירות האיכותיים ביותר ולכן מזעור על מניפולציה ביקב. היינן סטיבן רוגסטאד מסכם את זה בצורה הטובה ביותר, "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על ביטוי האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ולעשות להם כמה שפחות. כאשר יש פרי נפלא כזה לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של אחד."