קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

סלסה חבנרו צלויה

סלסה חבנרו צלויה
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Habanero קלוי סלסה מנגו, סלסת מנגו חבנרו צלויה, ו צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צולים את הפלפלים ושום במחבת תחתית כבדה עד ההתחלה להשחיר כתמים, על 5-10 דקות, פונה לעתים קרובות.לאחר השום התקרר, לקלף אותו ולרתח אותו יחד עם צ ' ילי ומיץ ליים בבלנדר או מעבד מזון.מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.