קושיקל
מוכן ב7 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

סלסה כוסברה עם קוקוס וליים

סלסה כוסברה עם קוקוס וליים
המתכון סלסה כוסברה עם קוקוס וליים יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 7 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 66 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, קוקוס, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'יפוטלה מאהי בוריטו קערות עם אורז קוקוס כוסברה ליים + רוטב תות חריף-מנגו סלסה, סלסה סיד-כוסברה, ו חלפיניו-סלסה כוסברה-ליים (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."