סלסה עבה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל מקסיקני. נסו להכין סלסן שמנמן בבית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 17 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 56. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפלים, רסק עגבניות, חומץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. הציון הזה די טוב. נסו סלסת עגבניות שמנמנה, סלסת אבטיח שמנמנה, ו סלסת ארטישוק שמנמנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
ממלאים תנור הולנדי שני שלישים במים; מביאים לרתיחה. ציון "איקס" בתחתית כל עגבנייה. בעזרת כף מחוררת מניחים עגבניות, אחת אחת, במים רותחים למשך 30-60 שניות.
הסר עגבניות ומיד לצלול במי קרח. מחק לקלף; קוצצים עגבניות.
בסיר, שלבו את שאר המרכיבים. מערבבים עגבניות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15-20 דקות או עד לעובי הרצוי.
מצקת בזהירות תערובת חמה לצנצנות חמות של 1 ליטר ומשאירה 1/2 אינץ'. מרחב-ראש.
הסר בועות אוויר; נגב חישוקים והתאם מכסים. תהליך במשך 15 דקות בתוך פחית מים רותחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הגילט-ברסט, ברוט מילסימה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
![גילט-ברסט, ברוט מילסימה]()
גילט-ברסט, ברוט מילסימה