קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

סלסה עגבניות אננס

סלסה עגבניות אננס
סלסה עגבניות אננס לוקח על 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 114 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אננס, כוסברה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלמון קייג'ון בגריל עם סלסה אננס עגבניות, בשר חזיר צלוי עם עגבניות ירוקות-סלסה אננס, ו מאווי טאקו דגים טאקו עם אננס סלסה עגבניות.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

סלסאן בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.