סלסה ריבס
זה מושלם עבור יום האם. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך תפוח, בצל ירוק, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו סלסת ריבס צ'יפוטלה, ירכיים עוף מתובל עם ריבס-סלסה מלפפון, ו ירכיים עוף מתובל עם ריבס-סלסה מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה מעל חום בינוני, ומערבבים את הריבס; מבשלים במשך 2 דקות כדי blanch.
מסננים במעטפת להגדיר בכיור, ולתת מגניב.
מערבבים יחד את ריבס מקורר, תפוח, בצל ירוק, מיץ ליים, דבש, ופלפל jalapeno עד משולב היטב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.