קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

סלסה תירס בגריל

סלסה תירס בגריל
המתכון סלסה תירס בגריל יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 52 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 201 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו מתאבן זול עבור יום העצמאות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלים בזיליקום ג'וליאן, תירס אוזניים, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, תירס בגריל וסלסה שעועית עם צ'יפס תירס אפוי, ו פשוט סטייק בגריל עם תירס בגריל וסלסה שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מברישים את התירס בנדיבות עם שמן זית ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. גריל, מסתובב כל כמה דקות, עד שזהב בהיר בכל רחבי ומבושל, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
בואו להתקרר ולחתוך את הגרעינים. זרוק את הקורים.
4
הליבה העגבניות לחתוך x קטן על החלק התחתון של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
5
מברשת עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים על הגריל, צד X למטה, הרחק מחום ישיר. מכסים את הגריל ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתרכך אבל לא מבושלות לאורך כל הדרך (או שהן יימסו דרך הסורג!), כ -15 דקות. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
חותכים את העגבניות במחצית לרוחב ולסחוט את המיץ ואת הזרעים דרך מסננת לקערה. שמור את המיצים וקצוץ את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
7
שים את הבצל בקערה בינונית לא תגובתי ולזרוק עם 2 כפות של חומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בואו להשרות עד שינוי הצבע, על 10 דקות.
9
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, מיץ עגבניות שמור, בצל, בזיליקום, ושמן זית 1/3 כוס לתירס. לזרוק היטב. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח, פלפל, וחומץ שנותר. עדיף לאכול את הסלסה באותו יום, אבל תשמור, מכוסה ומקורר, יום או יומיים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
בצלבצל
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
סלסהסלסה
תירסתירס
מלחמלח
10
מגישים עם צ ' יפס טורטייה או כמו ציפוי לטאקו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.