סלסת עגבניות טריות (פיקו דה גאלו)
סלסה עגבניות טרי (Pico de Gallo) דורש על 6 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo יש 38 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח ופלפל, בצל, צ'ילי סראנו, ומיץ סיד. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: פיקו דה גאלו: סלסה עגבניות טרי, סלסה עגבניות טרייה קלה ובריאה-Pico de Gallo Watcher ' s Weight Watcher, ו Pico de Gallo-סלסה טרייה.
הוראות
מכינים את החומרים: בערך לקצוץ את העגבניות, צ ' ילי ובצל. היזהר מאוד בעת טיפול בפלפלים צ ' ילה. השתמש בכפפות חד פעמיות, או לשטוף את הידיים ביסודיות עם סבון ומים חמים לאחר הטיפול ולהימנע לגעת בעיניים שלך במשך כמה שעות.
הניחו בצד חלק מהזרעים מהפלפלים. אם הסלסה לא חמה מספיק, אתה יכול להוסיף כמה לחום יותר.
מניחים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון מצויד הלהב. דופק רק כמה פעמים, רק מספיק כדי לקצוץ דק את החומרים ולא מספיק כדי purée. אם אין לך מעבד מזון, אתה יכול לקוביות דק ביד.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. אם הצ ' ילי הופך את הסלסה חמה מדי, להוסיף קצת עגבניות קצוצות יותר. אם זה לא חם מספיק, בזהירות להוסיף כמה זרעים מן הצ ' ילי, או להוסיף קצת יותר כמון טחון.
בואו לשבת סלסה במשך שעה (טמפרטורת החדר או צונן) עבור הטעמים לשלב.
מגישים עם צ ' יפס, טורטיות, טאקו, בוריטוס, tostadas, quesadillas, pinto או שעועית שחורה. הסלסה תשמור בקירור עד 5 ימים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור פיקו דה גאלו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.