סלסת עגבניות קלה
אם יש לך בערך שעה ו-50 דקות לבלות במטבח, סלסת עגבניות קלות עשויה להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לנסות. תמורת 20 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 100 מנות עם 19 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-0 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב בתור מזנון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. גשו לסופר וקנו חומץ, מלח שימורים, פלפלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 24%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו סלסת עגבניות עדינה, סלסה קלה של Aj וסלסה טריה עדינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מבשלים עגבניות, ללא כיסוי, על אש בינונית במשך 20 דקות.
מסננים, שומרים 2 כוסות נוזלים. מחזירים את העגבניות לסיר.
מערבבים פנימה את הפלפלים הירוקים, הבצל, רסק העגבניות, החומץ, הסוכר, הפלפל האדום, הסלרי, השום, הג'לפנוס, מלח השימורים, רוטב הפלפל החריף ונוזלי העגבניות השמורים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך שעה אחת, תוך ערבוב תכוף.
מצקת תערובת חמה לצנצנות חמות, משאירים 1/4 אינץ'. מרווח ראש. התאם מכסים. מעבדים 20 דקות באמבט מים רותחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Ruinart, Wine. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-89 דולר.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין