קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות45
מגזין

סלע מלח מצופה צלעות ראש

סלע מלח מצופה צלעות ראש
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלע משובצת בסלע יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2064 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 162 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חזרת, מרק בצל, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו צלעות משובצות מלח, צלעות חזיר עם קרום מלח רוזמרין, ו צלעות עם קרום שום & מלח ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יש לשטוף את הצלי ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מערבבים את מרק הבצל ופלפל יחד בקערה קטנה. לשפשף את תערובת הפלפל בנדיבות על כל הצדדים של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את הצלי על תבנית אפייה נקייה ויבשה, ומנוחה 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
בינתיים, לערבב את המלח סלע, קמח, רוזמרין יחד בקערה. בהדרגה לשפוך את המים ומערבבים ביד (ללבוש כפפות אם תרצה) כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק או להדביק.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הוסף עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מורחים את הבלילה מלח לתוך החלק התחתון של מחבת צלייה לעשות שכבה 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה., הזמנת 1 עד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
מניחים את הצלי, עצמות הפונות כלפי מטה, באמצע הבלילה במחבת. משוך את הבלילה למעלה ומסביב לצלי כדי לכסות לחלוטין את הבשר. טפיחה על הבלילה נוספת במידת צורך. הכנס מדחום בשר לתוך הצלי עם מד שלו ממוקם כדי להיות גלוי מן החלק הקדמי של התנור (או להשתמש מדחום בשר רגיל).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר, ולהשתמש הנותרים מלח הבלילה כדי לתקן את כל החורים או הפסקות בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
בינתיים, להכין au jus על פי הוראות החבילה עוזב את 1/4 כוס מים כדי להגביר את הטעם, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12
להחזיר צלי לתנור, ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 מעלות F (54 מעלות C), או כדי doneness הרצוי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר צלי, ולנוח 20 עד 30 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה 140 מעלות F (60 מעלות C). לגרד את הקרום ולהשליך ולאחר מכן לחתוך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
14
מגישים מעוטר חזרת וu jus.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
Au JusAu Jus