קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות15
ציון בריאות45
מגזין

סלע מלח מצופה צלעות ראש

סלע מלח מצופה צלעות ראש
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלע משובצת בסלע יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2064 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 162 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חזרת, מרק בצל, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-35 דקות. נסו צלעות משובצות מלח, צלעות חזיר עם קרום מלח רוזמרין, ו צלעות עם קרום שום & מלח ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יש לשטוף את הצלי ולטפוח יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מערבבים את מרק הבצל ופלפל יחד בקערה קטנה. לשפשף את תערובת הפלפל בנדיבות על כל הצדדים של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הצלי על תבנית אפייה נקייה ויבשה, ומנוחה 30 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
בינתיים, לערבב את המלח סלע, קמח, רוזמרין יחד בקערה. בהדרגה לשפוך את המים ומערבבים ביד (ללבוש כפפות אם תרצה) כדי להפוך את הבלילה עבה, דביק או להדביק.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הוסף עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
7
מורחים את הבלילה מלח לתוך החלק התחתון של מחבת צלייה לעשות שכבה 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה., הזמנת 1 עד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מניחים את הצלי, עצמות הפונות כלפי מטה, באמצע הבלילה במחבת. משוך את הבלילה למעלה ומסביב לצלי כדי לכסות לחלוטין את הבשר. טפיחה על הבלילה נוספת במידת צורך. הכנס מדחום בשר לתוך הצלי עם מד שלו ממוקם כדי להיות גלוי מן החלק הקדמי של התנור (או להשתמש מדחום בשר רגיל).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מבשלים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר, ולהשתמש הנותרים מלח הבלילה כדי לתקן את כל החורים או הפסקות בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
בינתיים, להכין au jus על פי הוראות החבילה עוזב את 1/4 כוס מים כדי להגביר את הטעם, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
Au JusAu Jus
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
12
להחזיר צלי לתנור, ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 130 מעלות F (54 מעלות C), או כדי doneness הרצוי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר צלי, ולנוח 20 עד 30 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה 140 מעלות F (60 מעלות C). לגרד את הקרום ולהשליך ולאחר מכן לחתוך לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
14
מגישים מעוטר חזרת וu jus.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
Au JusAu Jus