סלק אדום וזהב כבוש
סלק אדום וזהב כבוש עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-65 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 9 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. אם יש לך בצל, חומץ סיידר, זרעי הל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 51 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סלק כבוש כוכב אניס ג'ינג'ר {+ סלק כבוש קמחי}, בצל אדום כבוש, ו סלק כבוש.
הוראות
שים את הסלק האדום ואת סלק הזהב בסירים נפרדים ולהוסיף מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות חלקית ומבשלים עד מכרז, 25 עד 30 דקות.
מסננים, הזמנת 2 כוסות של נוזל הבישול מסלק הזהב.
בואו להתקרר מעט.כאשר סלק מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה לחלק אותם ואת בצל ופרוסות שום באופן שווה בין 2 מעוקר 1 ליטר שימורים jars.In סיר, לשלב את נוזל בישול שמורות, חומץ, סוכר, הל, ציפורן, allspice ומלח.
מניחים על חום בינוני וחום, ערבוב, רק מספיק זמן כדי להמיס את הסוכר, ואז לשפוך על הסלק, לטבול אותם באופן מלא וממלא את הצנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. באמצעות מגבת חמה, לחה, לנגב את החישוקים נקיים. לאטום בחוזקה עם מכסים וגומיות בורג. לעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 15 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר מתלה קירור חוט, לתת מגניב לטמפרטורת החדר ולבדוק חותם טוב. תווית ולאחסן במקום קריר, כהה עד 3 חודשים. אם החותם אינו טוב, לאחסן במקרר עד 1 שבוע.