קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

סלק ובצל קלויים

סלק ובצל קלויים
סלק ובצל קלויים דורשים כ 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שעועית ירוקה וסלט רדיקיו עם סלק קלוי ובצל אדום בלסמי, סלק עם בצל, ו סלק עם בצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בצל בלאנש בסיר גדול של מים רותחים 1 דקה, ואז לנקז. לקצץ ולקלף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בחוזקה לעטוף בצל וסלק בשכבות כפולות של נייר כדי להפוך 5 חבילות (2 של בצל ו 3 סלק) וצולים עד מכרז, 30 עד 40 דקות עבור בצל ועל 1 שעה עבור סלק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
כאשר סלק ובצל הם מגניבים מספיק כדי להתמודד,להשליך רדיד. להחליק את עורות וגבעולים מסלק וחותכים טריזים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
* סלק ובצל עשוי להיות קלוי 1 יום קדימה. מגניב, ואז להירגע בנפרד בשקיות פלסטיק אטומות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן