סלק ירוק שעועית ירוקה עם עגבניות ובצל הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 89 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל טחון, חומץ סיידר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . נסו הדר כבוש בצל אדום וסלט סלק זהוב עם שעועית ירוקה, סלק ירוק עם בייקון ובצל, ו שעועית שחורה ובוריטוס סלק ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד להשחמה, כ -10 דקות. מבשלים ומערבבים שעועית ירוקה עם בצל עד חום קל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים ירקות סלק, עגבניות ושום. המשך לבשל עד שירוק סלק נבול.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוק
צרור תרד טרי (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מפזרים קורנית פתיתי פלפל אדום על ירקות. מערבבים במים, חומץ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב