סלק קלוי עם אגוזי מלך
אם יש לך חומץ בלסמי, אגוזי מלך, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך, סלק קלוי עם הדרים, Fetan ואגוזי מלך, ו סלק קלוי עם גבינת עיזים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מקמו מתלה במרכז התנור וחיממו מראש את התנור ל-400F.
לעטוף כל סלק בנפרד בנייר אלומיניום.
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד הסלק מרגיש רך במקצת כאשר סחוט, על 1 שעות.
פתח את הסלק. לקלף, לעבוד אחד בכל פעם, לשפד סלק חם בקצה הגבעול על מזלג. באמצעות סכין קטנה, לקלף את העור ולאחר מכן לחתוך את הסלק לתוך סיבובים בעובי אינץ'.
מעבירים את הסלק לקערת הגשה.
מוסיפים את האגוזים, שמן וחומץ, ומערבבים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;