קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סלק קלוי עם אגוזי מלך

סלק קלוי עם אגוזי מלך
אם יש לך חומץ בלסמי, אגוזי מלך, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו ריזוטו זינפנדל עם סלק קלוי ואגוזי מלך, סלק קלוי עם הדרים, Fetan ואגוזי מלך, ו סלק קלוי עם גבינת עיזים ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקמו מתלה במרכז התנור וחיממו מראש את התנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לעטוף כל סלק בנפרד בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד הסלק מרגיש רך במקצת כאשר סחוט, על 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
פתח את הסלק. לקלף, לעבוד אחד בכל פעם, לשפד סלק חם בקצה הגבעול על מזלג. באמצעות סכין קטנה, לקלף את העור ולאחר מכן לחתוך את הסלק לתוך סיבובים בעובי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
מעבירים את הסלק לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את האגוזים, שמן וחומץ, ומערבבים בעדינות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץחומץ
אגוזי מלךאגוזי מלך
שמן בישולשמן בישול
7
מגישים חם.
8
מאמר var
9
Type_27_data = {};
10
מאמר
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;