קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

סלק ריקוטה ניוקי

סלק ריקוטה ניוקי
סלק ריקוטה ניוקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלח ופלפל, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. נסו עלי סלק וסלט ריקוטה, סלק צהוב גבינת ריקוטה, ו סלק שלי ריקוטה מיני Millefeuilles עם רוטב כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות. לשפשף סלק, לקצץ צמרות ומניחים על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
טפטוף 2 כפיות שמן זית מעל ומפזרים עם מרווה, מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום וצולים בתנור במשך 40 דקות, או עד שהסלק רך וסכין מוסיף בקלות. אפשר להתקרר במשך 20 דקות. השתמש במגבת נייר או בידיים שלך להחליק את העור החיצוני ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הוסף את הסלק למעבד מזון ותהליך עד smooth.In קערה בינונית מוסיפים 1 1/2 כוסות מחית סלק, גבינת ריקוטה, גבינת מנצ ' גו, ביצה, מלח ו-2 כוסות קמח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לערבב יהיה לשלב.
5
מוסיפים עוד קמח עד שהבצק רך ורק מעט דביק. אפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. מחלקים ל 8 חתיכות ואבק קלות את הקצוות לחתוך עם קמח כדי למנוע דבק.הכינו תבנית אפייה מקומטת מקומטת בנדיבות לניוקי שנוצר. תניח בצד. קמח לוח גדול בנדיבות ושימוש בידיים שלך לעשות חבל ארוך את רוחב האצבע עם פיסת הבצק הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
חותכים לחתיכות 1 אינץ ' וקל לזרוק עם קמח כדי מעיל את הקצוות לחתוך. השתמש במזלג או לוח ניוקי כדי ליצור את הניוקי, על ידי הצבת חתיכת הבצק על הקוצים של המזלג ושימוש האגודל שלך כדי לגרור אותו בעדינות במורד המזלג. זה צריך להתכרבל קצת כפי שהוא יורד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיפים את תבנית האפייה המוכנה וחוזרים עם הבצק הנותר. הערה: אין לערום את הניוקי, או שהם ידבקו זה לזה. זה עשוי לדרוש 2 גליונות אפייה rimmed.קבל סיר גדול של מים רותחים ומלח. במחבת סאוט גדולה, מוסיפים את 3 כפות חמאה ומרווה והופכים לחום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף את 1/3 של ניוקי למים רותחים (או פחות בהתאם לגודל הסיר שלך) ולאפשר להם לבשל עד שהם צפים. השתמש עכביש או כף מחוררת כדי להסיר את הניוקי מהחלק העליון של המים ולהוסיף למחבת חמאה/מרווה סאוט. חזור עם ניוקי הנותרים. לזרוק בקלילות מעיל עם החמאה ומגישים על מגש מחומם עם גבינת machego יותר.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת