סלרי "מחרוזת" גבינה כחולה & סלט אגוז
סלרי "מחרוזת" גבינה כחולה & סלט אגוז דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, יש בו בסה"כ : 156 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת חמוצה, תפוח, חומץ סיידרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלרי, גבינה כחולה וסלט אגוזים, סטייק עם חמאת גבינה כחולה וסלט סלרי, ו סלט סלרי מרוסק עם רוטב גבינה כחולה.
הוראות
הפוך את הרוטב על ידי שילוב של שמנת חמוצה וחומץ עם כמה תיבול.
תכין קערה גדולה של מי קרח. שברו את הסלרי למקלות והניחו בצד את כל העלים העדינים מהאמצע. באמצעות מקלף להב מסתובב,לקלף כל מקל סלרי, להשליך את השכבה הראשונה. המשך ליצור מיתרים או סרטים ולהטות אלה לתוך המים הקפואים עד הצורך.
חותכים את התפוח לפרוסות דקות, משליכים את הליבה, ואז חותכים את הפרוסות לגפרורים דקים.
מסננים את הסלרי וזורקים בקערה גדולה עם רוטב, תפוח ורוב הגבינה והאגוזים.
מורחים את הסלט על מגש ומפזרים עם אגוזי מלך הנותרים, גבינה כחולה ועלי סלרי.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הם הבחירה העליונה שלי לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.