קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סלרי - מרק שורש עם בייקון ותפוח ירוק

סלרי - מרק שורש עם בייקון ותפוח ירוק
מרק שורש סלרי עם בייקון ותפוח ירוק יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו תפוח ' של סבתא סמית, שמן זית, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן וכל 30 דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלרי - מרק שורש עם בייקון ותפוח ירוק, תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, ו פנקייק שורש סלרי-תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה תפוח ירוק.

הוראות

1
כרישה חצויה לאורך, ואז קוצצים גס. לשטוף כרישה בקערה של מים קרים,להסעיר אותם, ואז להרים על מגבות נייר יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
2
מבשלים בייקון בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון, הופך מדי פעם, עד פריך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
יוצקים את כל אבל 2 כפיות שומן מן הסיר, ולאחר מכן להוסיף שמן ומבשלים כרישה על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים שורש סלרי ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
6
מוסיפים מים ומרק ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, נחשפים, עד שורש סלרי הוא רך מאוד, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
מרקמרק
מיםמים
7
בעוד מרק מבשלים, דק לחתוך תפוח לאורכו לפרוסות בעובי 1/8 אינץ 'עם פורס, עובד סביב הליבה, ולאחר מכן לחתוך פרוסות לתוך גפרורים 1/8 אינץ' עם סכין. בעדינות לזרוק עם עלי סלרי וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
עלי סלריעלי סלרי
סלריסלרי
תפוחתפוח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
מרק פירה בקבוצות בבלנדר עד חלקה (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים), העברה לקערה. להחזיר מרק לסיר נקי. (אם המרק עבה מדי, דק עם 1/2 עד 3/4 כוס מים.) מערבבים במלח, פלפל, וחצי ומבשלים מעל חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חם. מתבלים במלח, ואז מחלקים בין 4 קערות ומעלה בתערובת תפוחים-סלרי ובייקון מתפורר גס.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
סלריסלרי
פלפלפלפל
תפוחתפוח
מיםמים
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
סירסיר
1
מרק, ללא חצי וחצי, ניתן לעשות 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם מעל חום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף חצי וחצי ומבשלים עד מחומם דרך. בייקון מגניב לחלוטין, ואז צמרמורת, עטוף במגבות נייר בשקית ניילון אטומה. Recrisp בתנור 149° שחומם מראש 6 עד 8 דקות, או לעטוף במגבת נייר recrisp במיקרוגל 30 שניות עד 1 דקה. הכינו תערובת של סלרי תפוחים בעת חימום מרק וקותלי חזיר.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
תפוחתפוח
בייקוןבייקון
מרקמרק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור