סלרי סלרי עם אדמה
סלט סלרי עם Edamame נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ים, צלעות סלרי רכות, אדממה בתרמילים שלהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אדממה, סלט סלרי ושומר עם לימון מסוכר, סלרי תפוח אדממה סלט חמאת בוטנים, ו סלרי אסיאתי, שומר, סלט אדאמה עם לימון מסוכר, מ ' קמח, מדי (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או עם סכין חדה, לחתוך את הסלרי דק ככל האפשר.
שים את הסלרי בקערה של מי קרח פריך במשך 15 דקות.
לנקז ולטפוח יבש. תמחק את הקערה ותחזיר לה את הסלרי.
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את פולי סויה במשך 5 דקות.
מסננים ורענון מתחת למים קרים. שפכי את פולי הסויה והתייבשי.
מוסיף את פולי סויה, בצל ירוק, כוסברה, מנטה ועלי סלרי סלרי לזרוק היטב.
בקערה, להקציף את מיץ הסיד עם השמן.
יוצקים את הרוטב על הירקות, מתבלים במלח, זורקים ומגישים.