סלרי תפוחים גרניטה
סלרי תפוח גרניטה דורש בערך 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 135 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ואסאבי אבקת, שמן זית, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלרי תפוח גרניטה, סלרי תפוחים גרניטה, ו תפוח וסלרי גרניטה.
הוראות
שים vitaminutes כתוש c וסוכר במיכל 1 ליטר שיתאים תחת זרבובית של מסחטה.
באמצעות מסחטה, מיץ תפוחים וסלרי לתוך מיכל. כפית את קצף ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים לתוך 8-9 אינץ ' מרובע נירוסטה או זכוכית תבנית אפייה להקפיא עד קפוא חלקית, על 1 שעה. לגרד ומערבבים עם מזלג, ריסוק כל גושים. המשך להקפיא, גירוד פעם או פעמיים, עד קפוא באופן שווה, על 2 שעות יותר.
מערבבים יחד ווסאבי ומספיק מים כדי להפוך את רוטב pourable.
לגרד granita כדי להאיר, ולאחר מכן לשרת זרועים קלות עם מלח ים לטפטף קלות עם שמן ורוטב wasabi.
* ויטמין C (חומצה אסקורבית) זמין בצורת אבקה בבתי מרקחת ובחנויות מזון טבעי (עבור 1,000 מ " ג, להשתמש 1/2 כפית). זה ימנע ממיץ התפוחים להפוך לחום.· אין צורך להסיר עור או זרעים ממקלות תפוחים.* Granita יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר קפוא, מכוסה בניילון נצמד פעם קפוא. לגרד לפני ההגשה.