סמוקי תפוחי אדמה וצלפים אמפנדה עם רוטב כוסברה
תפוחי אדמה מעושנים ו אמפנדס צלפים עם רוטב כוסברה יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 1602 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 169 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. 650 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלפים, מים, מיץ מ 1 סיד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו רצועת סטייקים עם רוטב כוסברה מעושן וירקות קלויים, Empanadas הודו ופירה תפוחי אדמה-Empanadas De Pavo, ו אמפנדס חזיר ותפוחי אדמה עם רוטב טומטילו חרוך (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי: מכסים תפוחי אדמה במים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר בינוני ומוסיפים 1 כף מלח כשר. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 8 דקות.
מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד מתרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיף צ ' יפוטלה ורוטב, צלפים, אבקת קארי, ותפוחי אדמה. מערבבים לשלב, מועך קלות תפוחי אדמה. מתבלים בטעם במלח ומערבבים בכוסברה.
להעביר צלחת גדולה ולהניח בצד עד מגניב לחלוטין.
עבור הבצק: חצי תהליך של קמח, מסה, ומלח במעבד מזון עם שלושה פולסים 1 שניות.
מוסיפים התקצרות בגושים ומעבדים בפולסים של 1 שניות עד שהבצק דומה לחול רטוב, כ-12 פולסים.
מוסיפים את הקמח ואת הדופק הנותרים 4 פעמים עד הומוגנית.
הוסף 1/2 כוס מים קרים. ללוש בצק עד שהוא יוצר כדור. זה צריך להרגיש קצת דביק. אם יבש, להוסיף יותר מים 1 כף בכל פעם. לעטוף כדור בצק פלסטיק לקרר עד מוכן לשימוש, לפחות 45 דקות.
מערבבים כוסברה, פלפל, שום ומיץ ליים בבלנדר.
הוסף 1/4 כוס מים. להתמזג עד חלקה, הוספת מים לפי הצורך וגירוד למטה הצדדים לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח. תניח בצד.
כדי להרכיב ולבשל: מחלקים את הבצק ל -12 עד 16 חתיכות אפילו (תלוי כמה גדול אתה רוצה שהם יהיו).
מגלגלים כל חתיכה לכדור. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך או לחץ עם עיתונות טורטייה לתוך סיבוב 3 1/2-עד 4 1/2 אינץ'.
מניחים כמה כפיות מילוי במרכז כל עיגול בצק.
מברשת קצוות של בצק עם מים בעדינות לקפל במחצית. קצוות Crimp או לחץ עם tines של מזלג לאטום. להפריש ולחזור עם empanadas הנותרים.
אופים: התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש עד 400 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף
מניחים אמפנדס על תבנית אפייה ומברשת עם 2 כפות שמן.
אופים עד חום זהוב פריך, כ -30 דקות.
חום 2 ליטרים שמן ל 350 ° F בתנור ווק גדול או הולנדי. אמפנדס פריי חצי תריסר בכל פעם, מתסיס מדי פעם, עד חום זהוב פריך, כ 4 דקות.