סנאפר אדום וכופתאות נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 14 מעריצים. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב כל allspice אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, בצל אדום כבוש, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הכופתה למעט 1/2 כפית מלח והשמן עד לבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
חום לרתיחה; מערבבים ב 1 כף השמן ונותר 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מניחים חצי מלבנים במים רותחים, הוספת 1 או 2 בכל פעם ערבוב בעדינות כדי לשמור על הפרדה; להרתיח בעדינות חשפו 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
7
הסר עם כפית מחוררת; בעדינות לזרוק עם מחצית הנותרים 1 כף שמן. חזור עם מחצית המלבנים שנותרו. מכסה כופתאות באופן רופף עם ניילון לעטוף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
לשטוף דגים; לטפוח יבש עם מגבת נייר. מערבבים יחד מלח מתובל ואבקת שום; לשפשף תערובת על בחוץ ובתוך דגים. ב 12-14 אינץ ' מחבת כבדה, שמן חום על חום בינוני גבוה. לבשל דגים בשמן 8 דקות, מפנה פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג והוא בינוני חום כהה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר דגים; לנקז שמן ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מחממים אותה מחבת על חום גבוה; מניחים דגים במחבת. כאשר דגים מתחילים לרחוש, להוסיף את כל החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. תערובת כפית במחבת על דגים; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 35 דקות, מדי פעם רוטב כפיות על דגים. כופתאות מבושלות בכפית ברוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים 15 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.