קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סנאפר אדום קלוי עם רוזמרין

סנאפר אדום קלוי עם רוזמרין
סנאפר אדום קלוי עם רוזמרין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 489 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן זית, נורת שומר, עלי רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח, שום ורוזמרין בגריל סנאפר, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרפדים נייר אפייה גדול וכבד בנייר כסף. משמנים את נייר הכסף והדגים עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מניחים את הדג על גבי נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מפזרים את חלל הדגים במלח ופלפל. סוחטים 1/2 מהלימון בתוך חלל הדג. ממלאים את החלל בענפי הבצל, השומר והרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
שומרשומר
לימוןלימון
בצלבצל
דגיםדגים
5
אופים עד שהדג פשוט מבושל בעצם, בערך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים סוחטים את יתרת הלימון 1/2 לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מקציפים פנימה את כריכות השומר, הרוזמרין והשום. מקציפים בהדרגה את 3 כפות השמן הנותרות. מתבלים את רוטב הלימון, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
שומרשומר
שוםשום
לימוןלימון
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
בעזרת סכין חדה, להפריד את 2 פילה מן עמוד השדרה. בעזרת מרית מתכת מעבירים את הפילטים העליונים לצלחת. הרם את עמוד השדרה של הדג מהפילה התחתונה (עמוד השדרה והראש צריכים לרדת יחד בקלות), וזורקים. בעזרת המרית מעבירים את הפילטים הנותרים לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
סכיןסכין
9
מפזרים את הדג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
10
מזלפים את רוטב הלימון על הדג ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
רוטברוטב
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטי סורטסלה פינו גריגיו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.