קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות85
מגזין

סנאפר בגריל עלי בננה

סנאפר בגריל עלי בננה
סנאפר בגריל עלי בננה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 139 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 726 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא כמה שניות להתרכך. הסר, כמעט עד העצם, לעשות חתכים בכל צד של הדג, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום בגריל עלי בננה, סנאפר אדום בגריל עלי בננה, ו דג צלוי לימון עם עלי בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עלי בננה בגריל
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
2
צליה דגים עלי בננה מאפשר לדגים לחלחל בלחות משלו. העלים גם נותנים טעם מעושן נפלא.הדג
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
סנאפר אדום, או מאהי מאהי, בס ים שחור, או דג שן פטגוני
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדוםסנאפר אדום
מאהי מאימאהי מאי
SeabassSeabass
4
Ingredts1 snapper אדום, על 3lb 3oz (1.5 ק " ג), scaledand gutted23 גדול בננה leaves1 כפית שמן שומשום, ועוד על בננה leaveslime טריזים, כדי לשרת
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדוםסנאפר אדום
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
5
עבור marinade2 כפות קצוץ גס cilantro12 כפות ginger2 שיני שום מגורר, chopped2 כפות סויה sauce1 כפות יין אורז vinegargrated גרידה של 1 lime1 אדום צ ' ילה, seeded ו choppedsalt ו פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
יין אורזיין אורז
6
לעשות 34 חתכים בכל צד של הדג, כמעט עד העצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
שים את המרכיבים המרינדה לתוך בלנדר, וקוצצים. לחץ לתוך החתכים בדג, ואת החלל. להפריש במשך 1520 דקות.חסמו את עלי הבננה במים רותחים למשך 30 שניות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הסר עם מלקחיים andrinse תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
חותכים את thickvein מהמרכז, ולסדר themoverlapping על קרש חיתוך גדול, sidedown מבריק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מברשת עם שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
11
שים את הדגים עלהעלים ולעטוף את הגוף (הראש והזנב יכולים להיות גלויים). במידת הצורך, לאבטח את העלים עם מקלות קוקטייל.מחממים את הגריל עד זוהר אדום thecoals הם אפור אפר. לבשל את הדגים, לפנותלעתים קרובות, כדי למנוע את העלים לשרוף. זה ייקח בערך 1820 דקות. הכנס מטאלסקר למרכז הדגים, דרך השאריות, במשך 30 שניות. אם הדג מבושל, theskewer ייצא חם צנרת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים1-1/2 אונקיות סודה לימון-ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מקלות קוקטיילמקלות קוקטייל
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
העברה לצלחת הגשה ומקשט עםפלחי זמן. Unwrap

מרכיבים

1השארסנאפר בגריל בבננהסנאפר בגריל בבננה1השארBlanch הבננה במים רותחים עבורBlanch הבננה במים רותחים עבור2larges2-3 עלי בננה גדולים2-3 עלי בננה גדולים1השארקיטור בלחות משלו. גם לתת טעם מעושן נפלאקיטור בלחות משלו. גם לתת טעם מעושן נפלא22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה קצוצה בצפיפותכוסברה קצוצה בצפיפות1השארצליה דגים בבננה מאפשרת לדגיםצליה דגים בבננה מאפשרת לדגים1השארשיפוד למרכז הדגים, דרך, במשך 30 שניות. אם הדג מבושל,שיפוד למרכז הדגים, דרך, במשך 30 שניות. אם הדג מבושל,3הפוך 3-4 חתכים בכל צד של הדגהפוך 3-4 חתכים בכל צד של הדג3שרימפס וורידיםהדגהדג3שרימפס וורידיםוקוצצים. לחץ לתוך החתכים בדגים, ווקוצצים. לחץ לתוך החתכים בדגים, ו3שרימפס וורידיםמחממים את הגריל עד זוהר אדום הגחלים הם אפורים אפר. מבשלים את הדג, פונהמחממים את הגריל עד זוהר אדום הגחלים הם אפורים אפר. מבשלים את הדג, פונה2שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסג'ינג'ר מגורדג'ינג'ר מגורד3שרימפס וורידיםכמעט עד העצם.כמעט עד העצם.1עבור כל אחד.שיפוד ייצא חם מאוד. מעבירים לצלחת ומקשטים עם פלחי לימון. Unwrapשיפוד ייצא חם מאוד. מעבירים לצלחת ומקשטים עם פלחי לימון. Unwrap1גרידת סיד מגוררתגרידת סיד מגוררת3שרימפס וורידיםסנאפר אדום, או מאהי מאי, בס ים שחורסנאפר אדום, או מאהי מאי, בס ים שחור1ראשוזנב יכול להיות גלוי). במידת הצורך, לאבטח את העלים עם מקלות קוקטיילוזנב יכול להיות גלוי). במידת הצורך, לאבטח את העלים עם מקלות קוקטייל1אדום צ'ילה, זרע וקצוץאדום צ'ילה, זרע וקצוץ2kgsסנאפר אדום, על 3lb 3oz, scaled ו guttedסנאפר אדום, על 3lb 3oz, scaled ו gutted11 כף אורגנו מיובשחומץ יין אורזחומץ יין אורז3שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום, בתוספת יותר עבור פריסות לימון עלי בננה, כדי לשרתשמן שומשום, בתוספת יותר עבור פריסות לימון עלי בננה, כדי לשרת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות3שרימפס וורידיםלשטוף תחת מים זורמים קרים. חותכים את עבהלשטוף תחת מים זורמים קרים. חותכים את עבה3שרימפס וורידיםלמטה. מברשת עם שמן שומשום. שים את הדג על העלים לעטוף encase את הגוף (theלמטה. מברשת עם שמן שומשום. שים את הדג על העלים לעטוף encase את הגוף (the1השארלעתים קרובות, כדי למנוע את השריפה. זה ייקח בערך 18-20 דקות. הכנס מתכתלעתים קרובות, כדי למנוע את השריפה. זה ייקח בערך 18-20 דקות. הכנס מתכת3שרימפס וורידיםאו דג שן פטגוניאו דג שן פטגוני30שניות כדי לרכך. הסר עם מלקחיים ושניות כדי לרכך. הסר עם מלקחיים ו3שרימפס וורידיםהחלל. הגדר בצד במשך 15-20 דקותהחלל. הגדר בצד במשך 15-20 דקות1כף. חומץ ביין אדוםוריד מהמרכז, ולסדר אותם חופפים על קרש חיתוך, צד מבריקוריד מהמרכז, ולסדר אותם חופפים על קרש חיתוך, צד מבריק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.