סנאפר מוקפץ על תרד נבול עם חמאת זינפנדל Mulled הוא pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, ביצים, לקישוט: עירית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר אדום מעל תרד מוקפץ ועגבניות, צדפות מוקפצות עם פנקטן ותרד נבול-מזון ומשקאות-msn, ו סנאפר מוקפץ עם עגבניות שזיף ותרד.
הוראות
1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה; מוסיפים שום, ומטגנים 30 שניות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
הוסף תרד, בקבוצות, זורק רק עד נבול. מערבבים 1/2 כפית כל מלח ופלפל. כסה וחמם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.