סנאפר מוקפץ עם עגבניות שזיף ותרד
סנאפר מוקפץ עם עגבניות שזיף ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 227 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית נסו סנאפר מוקפץ עם עגבניות שזיף ותרד, סנאפר אדום מעל תרד מוקפץ ועגבניות, ו קישואים מוקפצים עם עגבניות שזיף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד.
חום שנותר 1 1/2 כפיות שמן זית במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגבניות ושום; לטגן 1 דקה. מערבבים ביין; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים תרד למחבת; מבשלים 1 דקה או רק עד wilts תרד. להחזיר דגים למחבת. כפית תערובת עגבניות על דגים; לבשל 1 דקה או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.