סנאפר עם זיתים: Cernia con Olive הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלפים, מלח ים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנאפר עם זיתים: Cernia con Olive, סנאפר עם עגבניות וזיתים, ו סנאפר אדום עם עגבניות, זיתים ובצל.
הוראות
1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להבקיע סנאפר פעמיים בכל צד עם סכין חדה. לדלות את הדגים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
במחבת 14 עד 16 אינץ', מחממים את השמן עד שרק מעשנים ומטגנים את כל הדג עד שהוא זהוב חום בצד 1. סובב את הדג בזהירות והוסף את הזיתים, הצלפים, קטעי לימון, גרידה, מיץ ויין ומניח את המחבת בתנור כדי לבשל במשך כ 14 עד 15 דקות. אפשר לדגים לנוח במשך 5 דקות לפני הפילינג, ואז לטפטף אותו במיצי פאן ושמן באיכות גבוהה, מפזרים פטרוזיליה ומלח ים, ומגישים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.