סנאפר עם רוטב לינגוויני ושמנת הדרים
אם יש לך בסביבה 1 שעה לבלות במטבח, סנאפר עם רוטב לינגוויני ושמנת הדרים עשוי להיות יוצא מן הכלל פסקטריאן מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 46 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 735 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים דורש בזיליקום, פילה סנאפר, מלח ופלפל, וודקה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סנאפר אדום שלם בגריל עם רוטב חריף הדרים-ג'ינג'ר, סנאפר אדום קרום פנקו עם רוטב שמנת אבוקדו, ו לינגוויני ברוטב שמנת לימון.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את השאלוט והשום, ומבשלים 30 שניות.
יוצקים את הוודקה, ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את מיץ הלימון, מיץ הליים, רוטב הדגים, העגבניות המיובשות, זרעי השומר, בזיליקום, טימין, רוטב ווסטרשייר, 1/2 כפית גרידת תפוז ושמנת. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, וממשיכים להתבשל עד שהרוטב מצטמצם בחצי, 10 עד 15 דקות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים עד אל דנטה, 8 עד 10 דקות; מסננים.
בינתיים, מתבלים את פילה הסנאפר במלח ופלפל, ואז מחפרים בקמח. מנערים את העודפים ומניחים בצד.
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את פילה הסנאפר משני הצדדים בשמן החם עד להשחמה יפה, וכבר לא שקופים במרכז, כ -4 דקות לכל צד.
להגשה זורקים את הלינגוויני המרוקן עם מחצית מהרוטב ומחלקים ל -4 צלחות.
מניחים פילה סנאפר על כל צלחת, ומצקת על הרוטב שנותר.
מפזרים 1/4 כפית גרידת תפוז לקישוט.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור סנאפר אדום. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)]()
הרטפורד קורט נהר רוסי פינו נואר (חצי בקבוק)
ניחוחות של דובדבן שחור, פלפל אנגלי, דומדמניות שחורות וטיט ואחריהם טעמים של פטל בר, פירות יער כהים ומינרליות סלע כתוש. הכניסה הצפופה מלווה בתחושת פה מתוקה ועסיסית, הנתמכת בחומציות, טאנינים משיי וגימור אדמתי עדין.