סנאפר עם תערובת ירקות
סנאפר עם תערובת ירקות נטול גלוטן,, ללא חלב, ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו חומץ בלסמי, בצל, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 80%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: תערובת ירקות, תערובת ירקות, ו תערובת ירקות.
הוראות
בסיר, לשלב את ששת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 40-45 דקות או עד שהאורז רך.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים בצל ושום בשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 2 דקות.
מוסיפים אפונת שלג; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים גזר; מבשלים עוד 2 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים חומץ.
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם תיבול השחרה. באותה מחבת מבשלים פילה על אש בינונית-גבוהה במשך 4 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור סנאפר אדום. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן]()
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.