לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו סנאפר שלם עם ורה קרוז סלסן בגריל. מנה אחת מכילה 1162 קלוריות, 143 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם זרעי אכיוט, עגבניות שזיפים, עלי כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 86%. ציון זה נהדר. נסו טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז, סנאפר אדום ורה קרוז, ו סנאפר ורה קרוז עבור מתכונים דומים.
תנו לתערובת לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
1
שלבו את האכיוט, הכוסברה והאורגנו במחבת מוקפצת קטנה וצלו על אש נמוכה עד שהם רק ריחניים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
Annatto
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש, מניחים להתקרר מעט וטוחנים במטחנת קפה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3
שלב את התבלינים הטחונים עם הפפריקה, המלח והפלפל בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
נוזל-אונקיות מים טריים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מוסיפים את מיץ לימון, שום ושמן, ומקציפים עד עקביות משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מפזרים את הדג כולו במלח ופלפל. משפשפים צד אחד של כל דג בנדיבות עם חלק מהעיסה. מכסים ומשרים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מחממים גריל פחמים לחום בינוני-גבוה ישיר וצלייה עקיפה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
צולים את הדג, הדבק כלפי מטה, על האש הישירה, עד שהדבק חרוך יפה, 5 עד 7 דקות. הפוך בזהירות את הדג בעזרת מרית גדולה וכבדה והעביר את הדג לצד הנגדי של הגחלים. מכסים את הגריל וממשיכים בבישול עד לבישול פשוט, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
8
מעבירים את הדג לפלטה גדולה. כף את הסלסה מעל ומקשטים בעשבי התיבול הטריים.
פינו נואר, פינו גריגיו וגראנר וולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות רוח רפאים פינס סונומה מחוז מונטריי מחוז פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.