כריכי פלאפל עם רוטב יוגורט שומשום מנטה עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו עלי נענע, מלח ופלפל, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 83% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: כריכי פלאפל אפויים ברוטב יוגורט שמנת, כריכי בקר אפריקאים משכו בבישול איטי עם רוטב יוגורט-מנטה, ו כריך פלאפל עם רוטב יוגורט.
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את שעועית חומוס, 3 עד 4 כפות קמח, עשבי תיבול, שום, כמון, קאיין, ביצה, מלח ופלפל; דופק יחד עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
העברת תערובת לקערה. התערובת צריכה להיות חזקה מספיק כדי ליצור כדורים; אם לא, להוסיף קמח נוסף לפי הצורך. תערובת צורה לתוך כדורים על 2 אינץ ' בקוטר. לזרוק בקמח 1/2 כוס הנותרים מעיל בכל רחבי. להפריש עד שמן חם מספיק כדי לטגן.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד כ 375 מעלות F. מבחן עם כמה תערובת פלאפל נוספת כדי לראות אם הטמפרטורה נכונה; זה צריך לשקוע ולעלות אל פני השטח ולצוף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
4
להוסיף כדורי פלאפל בקבוצות כדי לא לצופף אותם ומבשלים עד פריך וזהב, על 8 דקות. בזהירות להסיר שמן ניקוז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
ממלאים חצאי פיתות עם כמה כדורי פלאפל, מלפפון, חסה, בצל ופלפלים, ומעל עם רוטב יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
6
מערבבים את כל החומרים בקערה עד משולב היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מקררים עד שמוכנים להגיש.