סנדלר אגס עם אוכמניות מיובשות וביסקוויטים תירס טחון אבן
סנדלר אגס עם אוכמניות מיובשות וביסקוויטים תירס קרקע אבן יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך סוכר, אוכמניות, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס עם ביסקוויט ועוגת דובדבנים מיובשת, גרגרי אבן-קרקע מוקרמים, ו גרגירי אבן עם Gruyere (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, קמח תירס, 1/4 כוססוכר, אבקת אפייה, ומלח 1/2 כפית בקערה גדולה.
הוסף chilledbutter; לשפשף עם קצות האצבעות עד mixtureresembles ארוחה גסה.
מוסיפים שמנת; מערבבים justuntil לחה. לאסוף בצק יחד; טופס לתוך יומן 8 אינץ ' ארוך.
חתוך את יומן המעבר לשמונה קליעים בעובי 1 אינץ'.
מורחים 3tablespoons סוכר על צלחת. לטבול 1 בצד לחתוך כל ביסקוויט לתוך חמאה מומסת, thendip בצד חמאה בסוכר.
מניחים ביסקוויטים, בצד מסוכר למעלה, על מגש; מפזרים כלסוכר מכתים מעל. כיסוי וצינה.
מחממים תנור to375°F. חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית bakingdish.
מניחים אגסים בקערה גדולה.
הוסף מרכיבים next5; לזרוק.
בואו לעמוד 10 דקות, משליך מדי פעם.
העברת מילוי אגס לצלחת מוכנה.נקודה עם חמאה חתוכה לקוביות. צלחת כיסוי בנייר כסף.
אופים עד אגסים הם כמעט במכרז, על 50minutes.
הסר צלחת מהתנור; ומערבביםדברי אוכמניות למילוי אגס.
מניחים מילוי biscuitsatop. ממשיכים לאפות מילוי uncovereduntil הוא מבעבע עבה, ביסקוויטים הםפייל זהב, ובוחן מוכנס לתוך ביסקוויטים החוצה נקי, כ -35 דקות יותר (ביסקוויטים עשויים להיראות סדוקים). מגניב 30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.