קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר אגס עם אוכמניות מיובשות וביסקוויטים תירס טחון אבן

סנדלר אגס עם אוכמניות מיובשות וביסקוויטים תירס טחון אבן
סנדלר אגס עם אוכמניות מיובשות וביסקוויטים תירס קרקע אבן יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך סוכר, אוכמניות, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס עם ביסקוויט ועוגת דובדבנים מיובשת, גרגרי אבן-קרקע מוקרמים, ו גרגירי אבן עם Gruyere (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח, קמח תירס, 1/4 כוססוכר, אבקת אפייה, ומלח 1/2 כפית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הוסף chilledbutter; לשפשף עם קצות האצבעות עד mixtureresembles ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים שמנת; מערבבים justuntil לחה. לאסוף בצק יחד; טופס לתוך יומן 8 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
חתוך את יומן המעבר לשמונה קליעים בעובי 1 אינץ'.
5
מורחים 3tablespoons סוכר על צלחת. לטבול 1 בצד לחתוך כל ביסקוויט לתוך חמאה מומסת, thendip בצד חמאה בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
6
מניחים ביסקוויטים, בצד מסוכר למעלה, על מגש; מפזרים כלסוכר מכתים מעל. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1
מחממים תנור to375°F. חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית bakingdish.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים אגסים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
הוסף מרכיבים next5; לזרוק.
4
בואו לעמוד 10 דקות, משליך מדי פעם.
5
העברת מילוי אגס לצלחת מוכנה.נקודה עם חמאה חתוכה לקוביות. צלחת כיסוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
אופים עד אגסים הם כמעט במכרז, על 50minutes.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
הסר צלחת מהתנור; ומערבביםדברי אוכמניות למילוי אגס.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
מניחים מילוי biscuitsatop. ממשיכים לאפות מילוי uncovereduntil הוא מבעבע עבה, ביסקוויטים הםפייל זהב, ובוחן מוכנס לתוך ביסקוויטים החוצה נקי, כ -35 דקות יותר (ביסקוויטים עשויים להיראות סדוקים). מגניב 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מגישים חם עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.